Over ons

Langens & Partners BV

Onze missie: de begeleiding van mensen en organisaties bij het bereiken van hun doelen. Bij ons staat persoonlijk klantcontact en plezier in ons werk hoog in het vaandel, zodat we samen tot de beste oplossingen voor u kunnen komen.


Langens & Partners BV bestaat al sinds 1993. De oorspronkelijke dienstverlening van het bedrijf was het geven van hypotheekadvies. Naar verloop van tijd ontwikkelde het bedrijf zich op allerlei vlakken, waaronder verzekeringsadvies, financiële planning, estate planning en echtscheidingsadvies. De meest recente verandering van in het assortiment vond plaats in 2011. Vanaf dat moment kwam de nadruk vooral te liggen op financiële administraties en belastingadvies.

C.M. (Leo) Langens

Oprichter van Langens & Partners BV


Graag wil ik me langs deze weg aan u voorstellen. Als persoon ben ik sportief en vasthoudend. Ik houd van het leven en ben geïnteresseerd in mensen. Ik behandel mijn klanten zoals ik zelf behandeld zou willen worden. Een goede relatie met hen vind ik belangrijk.

Ik heb mijn expertise door de tijd heen uitgebreid door verscheidene financieel-economische en fiscale opleidingen te voltooien, waardoor ik nu in staat ben om u op allerlei vlakken bij te staan. Ik hoor dan ook graag waarmee ik u kan helpen.